MSD system


پشتيباني
جستجو




در اين وبلاگ
در كل اينترنت

فيسبوک





MSD system

تبليغات


 

خوش صداترين لپ‌تاپ‌هاي سال 2011

 راهنماي خريد لپ‌تاپ‌هاي جايگزين سيستم‌هاي صوتي خانگي

 
ما هر زمان لپ‌تاپي را آزمايش مي‌كنيم، با پخش چند فايل موزيك و ويدئو، كيفيت و بلندي صداي بلندگوهاي آن را هم محك مي‌زنيم. هر چند بیشتر اوقات صداي لپ‌تاپ‌هاي معمولي چنگي به دل نمی‌زند و نمي‌تواند نظر ما را جلب كند. اما اين روزها توليدكنندگان لپ‌تاپ، توجه بيشتري به بلندي و كيفيت صدا معطوف مي‌دارند. 

حتي در برخي موارد، اين صداي رسا و صاف و با كيفيت محصولات آنهاست كه عامل جلب نظر كاربران و مصرف كنندگان و دلیل فروش خوب آنهاست. در این شماره ما با در نظر داشتن اين نكته، 4 سيستم رايانه لپ‌تاپ را كه توانايي و قابليت‌هاي صوتي آنها به صورت قابل ملاحظه اي تقويت شده و بهبود يافته است، انتخاب و مقايسه كرديم.

آزمايش ما شامل اجراي قطعات مختلفي از موزيك‌هاي كلاسيك و امروزي روي اين سيستم‌ها و گوش دادن به آنها بود. مطلب زيرحاصل نتايج اين آزمايش‌هاست كه جهت راهنمايي شما براي انتخاب يك لپ‌تاپ با كيفيت صداي فوق العاده، به شرح زير ارائه مي‌شود:

 
 

1ـ لپ‌تاپ ASUS NX90Jq

 بلنــــدگـــوهاي سراسري جانبي و فناوري قدرتمند SonicMaster كه توسط مهنــدسان متخــــصص صداي شركت ايسوس و بنگ و اولافسن (Bang & Olufsen ICE) ابداع شده و توسعه يافته است، از ويژگي‌هاي اين غول فلزي 18 اينچي هستند. سبك تنظيم و چينش بلندگوهاي ASUS NX90Jq بر خلاف بيشتر لپ‌تاپ‌ها كه بلندگوها در آنها رو به بالا قرار دارند، درست رو به كاربر بوده و در نوع خود از بهترين‌ها محسوب می‌شود.
 
 
 
اگر چه اين لپ‌تاپ از صداي صافي برخوردار است، اما وضوح شنيداري آن چندان چشمگير نيست. حتي پس از دستكاري تنظيمات اكولايزر (equalizer) نيز اصوات داراي تن بالا و متوسط در بمي‌ صداي آن غرق مي‌شدند. اما به هر حال تنظيم وضوح صدا توانست تا حدودی مؤثر باشد.
 
 
 

2 ـ Dell XPS 15 L502X

 لپ‌تاپ 15 اينچي بلندگو‌هاي استريوي JBL را روي عرشه و ساب ووفر (subwoofer) را در قسمت زيرين دارد و از فناوري تقويت صوتي مكس‌آديو (MaxxAudio) بهره مي‌برد. بلندگوهاي اين نوت‌بوك (notebook)، با آن كه رو به بالا قرار گرفته‌اند، به خاطر بزرگی و زاويه دار و متمايل بودن به سمت كاربر و قرار داشتن در جهت مخالف صفحه نمايش، صدايي با كيفيت و تاثير گذار را ارائه مي‌کند. با آن كه بدون فعال كردن مكس‌آديو صداي آنها كمي‌تخت است، اما گوش دادن موزيك با آن، لذتبخش و عالي است. تفاوت عظيم ساختار ساب ووفر آن كاملا مشهود بوده و كيفيتي بي‌نظير را در سراسر خود در بر دارد. با دستكاري كنترل‌پنل هم مي‌توان تنظيماتي مؤثر را روي صداي آن انجام داد كه البته اصلا چندان ضرورتي هم ندارد.

با آن كه صداي لپ‌تاپ‌هاي ديگر اين گروه نيز بهينه‌سازي شده و نسبت به سيستم‌هاي معمولي از كيفيت صداي خيلي بهتري بهره‌مندند، اما سيستم در مقايسه با انواع ديگر، از برترين كيفيت صدا برخوردار است.

 
 
 

 

3 ـ MSI GT680

شــــركــــــت MSI مدت‌هاست كه با همكاري شركت دانماركي دايناديو (Dynauduio) كوشيده تا بهترين جا را براي محل قرار گرفتن بلندگوهاي لپ‌تاپ خود تعيين كند و همزمان بهترين نرم افزار صوتي را براي لپ‌تاپ بازيخوري (gaming) 16 اينچي خود طراحي سازد. همچنين MSI فناوري صداي بهينه و تقويت شده حرفه اي THX TruStudio را نيز در GT680R گنجانده است.

اما نتيجه نهايي آزمايش نشان داد كه قرار داشتن بلندگوها در نزديكي صفحه نمايش باعث مي‌شود كه امواج صوتي به سطح صفحه نمايش برخورد كند و دچار در هم ريختگي شود.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

وضوح اضافي اصوات داراي تن بالا و متوسط آن، موجب از دست دادن بمي‌صدا شده و GTX690R را از صافي صداي ايسوس بي‌بهره مي‌سازد. با آن كه پويايي (dynamic) صداي بلندگوها از يك نوت بوك معمولي بهتر هستند، اما نبود ساب ووفر و ضعف چينش بلندگو‌ها باعث شده كه صداي آن زير و مخصوصا در اصوات با تن متوسط نارسا باشد. البته دستكاري تنظيمات كنترل‌پنل آن تا حدودي مي‌تواند مؤثر باشد. بايد از MSI پرسيد كه هدف اصلي اش از سرهم كردن اين همه دم و دستگاه صوتي چه بوده است؟

 
 
 

4 ـ HP Pavilion dv7t

 با كمال تاسف HP در ساخت pavilion dv7t، بد جوري در جا زده است. با آن كه فناوري صداي Beats كه بخشي از آن توسط دكتر دره (Dr.Dre) طراحي شده و ويژگي ساب ووفر Bass Reflex سه وجهي HP با صداي مجازي فراگير (virtual surround sound) با گوشي‌هاي هدفون بخوبي جواب مي‌دهد، اما بلندگوها و ساب ووفر اين مدل لپ‌تاپ HP كه مثلا يك ماشين چندرسانه‌اي (multimedia) است، عملكردي چندان بهتر از يك نوت بوك معمولي ندارد.

موزيك در ولوم صداي حداكثر دچار در هم ریختگی شده و هر قدر هم كه تنظيمات كنترل‌پنل را دستكاري كنيد، هيچ فايده‌اي ندارد. سطوح صداي آن به حدي متغير و بد است كه اگر همه برنامه‌هاي نرم افزاري صوتي عالم را هم جمع كنيم، نمي‌توانند بلندگوهاي آن را با هم هماهنگ كنند!

 
 
 

 

منابع:

 
 
 
 

http://www.1stlaptopreviews.com

http://www.gadgetguy.com.au

http://www.maxit.com


 

 



javahermarket

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







موضوعات سايت
تبلیغات


آمار سايت

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 30
بازدید دیروز : 20
بازدید هفته : 79
بازدید ماه : 649
بازدید کل : 339459
تعداد مطالب : 296
تعداد نظرات : 20
تعداد آنلاین : 1